fbpx
Om os
Er du nysgerrig på, hvem der står bag Bidtafbold.dk? Læs mere om de to stiftere herunder.

Om Bidtafbold.dk

Bidtafbold.dk er en fodbold- og sportshjemmeside, som er drevet af to fodboldpassionerede personer, der i mange år har fulgt med i fodbold over hele verden. Motivationen for opbygningen af hjemmesiden er 100% vores store interesse for sporten. Her på siden kan du løbende læse nyheder, tips og tricks samt guides til, hvordan du får mest muligt ud af dit næste køb. Uanset om emnet er fodboldstøvler, benskinner, fodboldtrøjer, kosttilskud eller noget femte, lover vi dig, at vi dykker langt ned i emnet for at kunne tilbyde dig de bedst mulige forudsætninger for at foretage det rette køb.

Vores mission er at blive første stop på rejsen for landets fodboldfans, når der skal søges efter produkter indenfor fodbold. Alt der relaterer sig til fodboldudstyr, fodboldmode, de bedste sportsbarer i Danmark, fodboldrejser, ønsker vi at blive din hjælpende hånd.

Sådan tjener vi penge

For at gøre vores tjeneste mulig, gratis og uforpligtende for dig som bruger, finansieres vi gennem de salg, vi skaber for vores samarbejdspartnere. Derfor vil der optræde affiliate links på flere af vores sider. Vores kommission påvirker ikke den pris, som du ender med at betale for et eventuelt produkt. Skaber vi et salg til en af vores samarbejdspartnere, vil vores kommission blive taget fra den fortjeneste, som vores samarbejdspartner har opnået. For at holde styr på, hvilke transaktioner vi har genereret, benytter vi os af en række affiliate netværker.

Selvom vi muligvis modtager en kommission af det køb, som du foretager dig, vil det ikke påvirke den information, som du finder på vores hjemmeside. Vores mål og vores passion for denne side er at levere alle forskellige slags løsninger og guides til dig på den mest objektive måde.

Vi ønsker først og fremmest at skabe værdi til dig som bruger, og ønsker at gøre dette sideløbende med den indtjening, som vi har.

Hvad er et affiliate netværk?

Et affiliate netværk er en virksomhed, som administrerer tracking samt forbindelse mellem en hjemmeside og en webshop. Når du som bruger klikker på et affiliate link på vores side, vil affiliate netværket kunne tracke dette klik. Herefter vil du blive sendt til den webshop, som sælger det produkt, du har klikket på. Foretager du et køb på denne hjemmeside, er det affiliate netværket, som holder styr på, at Bidtafbold.dk er kilden til denne transaktion, og herefter modtager vi den optjente kommission.

Processen vil oftest se ud således:

  1. Du besøger Bidtafbold.dk og finder et produkt du gerne vil købe.
  2. Du klikker på et link, som via affiliate netværket sender dig videre ind til en webshop, hvor du kan købe det produkt, du gerne vil købe.
  3. Du beslutter dig for at købe produktet og foretager en sikker betaling, hos den webshop som Bidtafbold.dk sendte dig ind til.
  4. Affiliate netværket registrerer, at der er sket et salg og tildeler Bidtafbold.dk den kommission, som er berettiget.

Har du yderligere spørgsmål til processen?

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan Bidtafbold.dk fungerer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også her læse mere om, hvordan vi tjener penge.

Vores samarbejdspartnere

Hos Bidtafbold.dk samarbejder vi med en lang række webshops. Samarbejdet foregår gennem de forskellige affiliate netværker, som vi benytter os af. De forskellige webshops vi samarbejder med, at oftest kendetegnet ved at specialisere sig indenfor fodbold og andet sport.

Derfor har du som bruger her på vores side mulighed for at sammenligne produkter og priser fra en lang række af forskellige webshops.

Følgende webshops er nogle af dem vi samarbejder med

Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere her.

Om stifterne af Bidtafbold.dk

Bag Bidtafbold.dk sidder to unge mænd, som begge har en glødende interesse for fodbold. Vores navne er Rasmus Hultquist og Aris Vourvoulias. Den opmærksomme læser vil bemærke, at ikke begge navne lyder danske, hvilket der er en god grund til. Aris er tilflytter til Danmark fra sit hjemland i Grækenland. Vi har gennem flere år været kollegaer, og grundet begges interesse for fodbold, webudvikling samt online markedsføring, besluttede vi os for at kombinere disse interesser og starte denne hjemmeside.

Holdet bag Bidtafbold.dk

Rasmus Hultquist

Rasmus Hultquist har siden barns ben været yderst optaget af fodbold. Det har ikke blot været at se kampe og følge et hold, men Rasmus har selv siden 9 års alderen været aktiv fodboldspiller. Niveauet har dog været tættere på Serie 6 end på Superliga, men ambitionerne har altid været der. Ambitioner, som er blevet videreført hen i dette projekt.

Hos Bidtafbold.dk er Rasmus ansvarlig for webudvikling samt udarbejdelse af indhold til Bidtafbold.dk og andre hjemmesider, som Bidtafbold.dk samarbejder med.

Aris Vourvoulias

Aris Vourvoulias er oprindeligt født og opvokset i Grækenland, men har i en årrække boet og arbejdet i Danmark. Aris har en stor passion for meget forskellig sport, hvor fodbold ikke er en undtagelse. Udover fodbold er basketball også en stor interesse for Aris, og Aris selv har også spillet basketball på eliteniveau hjemme i Grækenland.

Hos Bidtafbold.dk er Aris ansvarlig for hjemmesidens performance og hjemmesidens markedsføring.

Partnerskaber og certificeringer

PartnerlogoBeskrivelse
Et sundt arbejdsmiljøVi går op i, at vores medarbejdere samt partnere har det godt.
Vi ønsker at sprede budskabet om, at det er vigtigt, at virksomheder tager et samfundsmæssigt ansvar.