Om os
Er du nysgerrig på, hvem der står bag Bidtafbold.dk? Læs mere om de to stiftere herunder.

Om Bidtafbold.dk

Hvem er Bidtafbold.dk?

Bidtafbold.dk er en fodbold- og sportshjemmeside, som er drevet af to fodboldpassionerede personer, der i mange år har fulgt med i fodbold over hele verden. Motivationen for opbygningen af hjemmesiden er 100% vores store interesse for sporten. Her på siden kan du løbende læse nyheder, tips og tricks samt guides til, hvordan du får mest muligt ud af dit næste køb. Uanset om emnet er fodboldstøvler, benskinner, fodboldtrøjer, kosttilskud eller noget femte, lover vi dig, at vi dykker langt ned i emnet for at kunne tilbyde dig de bedst mulige forudsætninger for at foretage det rette køb.

Vores mission er at blive første stop på rejsen for landets fodboldfans, når der skal søges efter produkter indenfor fodbold. Alt der relaterer sig til fodboldudstyr, fodboldmode, de bedste sportsbarer i Danmark, fodboldrejser, ønsker vi at blive din hjælpende hånd.

Sådan tjener vi penge

For at gøre vores tjeneste mulig, gratis og uforpligtende for dig som bruger, finansieres vi gennem de salg, vi skaber for vores samarbejdspartnere. Derfor vil der optræde affiliate links på flere af vores sider. Vores kommission påvirker ikke den pris, som du ender med at betale for et eventuelt produkt. Skaber vi et salg til en af vores samarbejdspartnere, vil vores kommission blive taget fra den fortjeneste, som vores samarbejdspartner har opnået. For at holde styr på, hvilke transaktioner vi har genereret, benytter vi os af en række affiliate netværker.

Selvom vi muligvis modtager en kommission af det køb, som du foretager dig, vil det ikke påvirke den information, som du finder på vores hjemmeside. Vores mål og vores passion for denne side er at levere alle forskellige slags løsninger og guides til dig på den mest objektive måde.

Vi ønsker først og fremmest at skabe værdi til dig som bruger, og ønsker at gøre dette sideløbende med den indtjening, som vi har.

Hvad er et affiliate netværk?

Et affiliate netværk er en virksomhed, som administrerer tracking samt forbindelse mellem en hjemmeside og en webshop. Når du som bruger klikker på et affiliate link på vores side, vil affiliate netværket kunne tracke dette klik. Herefter vil du blive sendt til den webshop, som sælger det produkt, du har klikket på. Foretager du et køb på denne hjemmeside, er det affiliate netværket, som holder styr på, at Bidtafbold.dk er kilden til denne transaktion, og herefter modtager vi den optjente kommission.

Processen vil oftest se ud således:

  1. Du besøger Bidtafbold.dk og finder et produkt du gerne vil købe
  2. Du klikker på et link, som via affiliate netværket sender dig videre ind til en webshop, hvor du kan købe et par fodboldstøvler
  3. Du beslutter dig for at købe fodboldstøvlerne og foretager en sikker betaling, hos den webshop som Bidtafbold.dk sendte dig ind til
  4. Affiliate netværket registrerer, at der er sket et salg og tildeler Bidtafbold.dk den kommission, som vi er berettiget.
  5. Du er super glad for dine fodboldstøvler og formår at score et hav af mål og skaffe holdet en masse point.

Har du yderligere spørgsmål til processen?

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvordan Bidtafbold.dk fungerer, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Om stifterne af Bidtafbold.dk

Bag Bidtafbold.dk sidder to unge mænd, som begge har en glødende interesse for fodbold. Vores navne er Rasmus Hultquist og Aris Vourvoulias. Den opmærksomme læser vil bemærke, at ikke begge navne lyder danske, hvilket der er en god grund til. Aris er tilflytter til Danmark fra sit hjemland i Grækenland. Vi har gennem flere år været kollegaer, og grundet begges interesse for fodbold, webudvikling samt online markedsføring, besluttede vi os for at kombinere disse interesser og starte denne hjemmeside.

Stifterne

Rasmus Hultquist NielsenFavorithold:Liverpool FC

Aris VourvouliasFavorithold:Olympiakos FC

Partnerskaber og certificeringer

 

PartnerlogoBeskrivelse
Et sundt arbejdsmiljøVi går op i, at vores medarbejdere samt partnere har det godt.
Vi ønsker at sprede budskabet om, at det er vigtigt, at virksomheder tager et samfundsmæssigt ansvar.