fbpx
Målmandshandsker
Find skarpe priser på målmandshandsker, gode tips, handsker brugt af de bedste målmænd i verden og meget mere.

Find de bedste målmandshandsker

Målmandens rolle er utroligt vigtig. At holde “buret rent” i en kamp, er for en målmand som for en angriber at score et mål. En rigtig målmand skal naturligvis have et rigtigt sæt målmandshandsker. Vi håber, du kan finde det rigtige par her. Vi opdaterer listen løbende.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionAdidas målmandshandsker

adidas målmandshandsker er – ligesom deres fodboldstøvler – et utroligt populært blandt verdens bedste målmænd. Ses der på listen over de 10 bedste målmænd i verden, bruger halvdelen af disse målmandshandsker fra adidas. Så vil du ligne målmænd som Manuel Neuer, ter Stegen eller Kasper Schmeichel, så er adidas et perfekt valg.

Målmandshandsker er bl.a. brugt af følgende topmålmænd:

 • Manuel Neuer (Bayern München)
 • Kasper Schmeichel (Leicester City FC)
 • Marc-André ter Stefen (FC Barcelona)
 • David de Gea (Manchester United)

Nike målmandshandsker

Målmandshandsker fra Nike har i mange år været utroligt populære. Både på amatørniveau samt allerhøjeste niveau. Nike har gennem mange år leveret målmandshandsker i moderne design til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er du stor fan af Nike, kan du gå all in på dit udstyr og også finde en målmandstrøje, som passer til dine målmandshandsker.

Nike målmandshandsker er bl.a. brugt af følgende topmålmænd:

 • Alisson Becker (Liverpool FC)
 • Thibaut Courtois (Real Madrid)
 • Roman Bürki (Borussia Dortmund)
 • Ederson (Manchester City)

Reusch målmandshandsker

Reusch er et tysk mærke, som producerer en masse forskelligt fodboldudstyr. Reusch er dog især kendt for at producere målmandsudstyr, hvorfor det naturligvis er oplagt at tage dem med her på siden. Reusch har også et af de største kvalitetsstempler af alle, da flere af verdens bedste målmænd foretrækker Resuch som leverandør af målmandshandsker.

Reusch målmandshandsker er bl.a. brugt af følgende topmålmænd:

 • Wojciech Szczesny (Juventus)
 • Hugo Lloris (Tottenham FC)

Målmandshandsker til børn

Er det et sæt målmandshandsker til dit barn, du er på udkig efter, findes der også flere webshops, hvor du kan købe dette. Udvalget af hos de fleste webshops bredt, så det bør helt bestemt være muligt at finde det samme par målmandshandsker, som dit barns yndlingsmålmand benytter.

Du kan i øvrigt her se en top 10 liste over de bedste målmænd i verden. Her kan du så også se, hvilket par målmandshandsker de forskellige målmænd bruger.

De forskellige handske cuts

Når du skal vælge dit næste par målmandshandsker, vil du muligvis også blive stillet spørgsmålet, hvilket “cut” du foretrækker? Hvis du ikke ved, hvad dette betyder, kan du følge nedenstående guide

Handske CutBeskrivelse
Flat CutEt klassisk cut som sikrer dig en rummelig pasform, da syningerne er lagt på ydersiden.
Rollfinger CutSom navnet antyder, er det latexen, der her er viklet rundt om fingrene. Denne latex er den samme, som er i handskens håndflade, hvilket for nogle kan føles mere kontrollerende.
Negative cutModsat Flat Cut er syningerne ved Negative Cut lagt på indersiden af handsken. Da syningerne ikke sidder på ydersiden af handsken, giver dette dig også en større latexflade og mere kontrol, når du skal gribe bolden.
Hybrid CutOrder “hybrid” er betegnelsen for en genstand, som er en kombination mellem to ting. Hybrid Cut er derfor en kombination, der giver dig en god pasform og en større mængde latex.

Billige målmandshandsker

Er prisen dit vigtigste parameter, er det også muligt at finde målmandshandsker, som du ikke behøver smide alt for mange penge efter. Dog er det vigtigt at sige, at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd.

Skal du købe et par målmandshandsker, som kun skal bruges et par gange, eller til noget “hyggebold”, behøver du ikke vælge den dyreste løsning.

“Billige målmandshandsker” behøver dog ikke være et dårligt valg, og handskerne kan sagtens være pengene værd.

Målmandshandsker med fingerbeskyttelse

Målmandshandsker med fingerbeskyttelse er en funktion, som er med til at beskytte målmandens fingre. Når målmanden skal stoppe et hårdt skud fra en spiller, kan det i nogle tilfælde risikeres, at fingeren bukker bagover og skader målmanden.

Disse handsker kaldes også “målmandshandsker med fingersave” eller “målmandshandsker med jern”, da det, som navnet antyder, beskytter fingrene.

Med disse målmandshandsker opnår du selvfølgelig en større sikkerhed, men handskerne har også fået ry for ikke at skabe den samme fleksibilitet, som hvis der ikke var jern eller fingersave i dine målmandshandsker. Langt de fleste profesionelle målmænd ser også ud til at foretrække målmandshandsker uden jern og fingersave, da de foretrækker fleksbiliteten.

Køb målmandshandsker på tilbud

Holder du et vågent øje med de forskellige webshops, har du mulighed for at købe målmandshandsker til nogle rigtig gode priser. Flere webshops og fysiske kører ofte med en masse gode tilbud på målmandshandsker, så du får mulighed for at gøre dig et køb godt.

Målmandshandsker størrelsesguide

Når du bestiller dine målmandshandsker online, er det naturligvis vigtigt, at du bestiller dem i den rette størrelse. Herved undgår du den kedelige ventetid, indtil dine målhandsker er leveret.

Det er naturligvis individuelt, hvordan målmandshandskerne passer på din hånd, og har du mulighed for det, bør du køre forbi en butik, hvor du har mulighed for at prøve handskerne på. Der findes nogle generelle tommelfingerregler, som lyder således:

AlderStørrelse
5 år2
6 år3
7-8 år4
9 år5
9 – 12 år6 – 7
13+ år7,5 – 8
Mellem voksen8,5 – 9
Stor voksen9,5 – 10
Ekstra stor voksen10,5 – 11

Ofte stillede spørgsmål om målmandshandsker

Der kan være en hel del spørgsmål, du ønsker svar på i forhold til valg og brug af målmandshandsker. Her er en række af de oftest stillede spørgsmål.

Hvordan vedligeholder jeg mine målmandshandsker?

For at vedligeholde dine målmandshandsker skal du følge disse trin:

 1. Rengør handskerne efter hver brug ved at fjerne snavs og mudder. Du kan evt. vælge at tage dem med i bad efter træning og kamp
 2. Køb evt. noget handskevask og påfør dette på dine handsker. Dette er dog ikke nødvendigt – du kan sagtens rengøre dine handsker på fin vis uden dette
 3. Når dine handsker skal tørre, er det meget vigtigt, at du hænger dem op til tørre. Du må ikke lægge dine målmandshandsker på en radiator, da skummet så vil tage skade. Det er heller ikke en god idé at lægge handskerne til at tørre i solen. Få dem op at hænge – på den måde opnår du det bedste resultat
 4. Sørg for at dine handsker kontant er let fugtige. Hvis dine handsker tørrer ud, vil de hurtigere blive slidt og miste deres gribeeffekt

 

Hvordan vasker man målmandshandsker?

Der er flere måder at vaske målmandshandsker på, her er et par metoder:

Maskinvask: Nogle målmandshandsker er maskinvaskbare, men det er vigtigt at kontrollere producentens anvisninger, inden du vasker dem i maskinen. Brug en mild vaskemiddel og vask handskerne på et mildt program med koldt vand. Tør handskerne efter vask, enten ved at hænge dem på en tørresnor eller ved at lægge dem i en tørretumbler på lav varme.

Håndvask: Hvis handskerne ikke er maskinvaskbare, bør de vaskes i hånden. Brug en mild sæbe og varmt vand til at skrubbe handskerne grundigt. Skyl derefter handskerne og tør dem efter vask, enten ved at hænge dem på en tørresnor eller ved at lægge dem i en tørretumbler på lav varme. Igen anbefaler vi at tjekke anvisningerne på produktet.

Brug af specielle rengøringsmidler: Der findes også specielle rengøringsmidler til målmandshandsker, som kan hjælpe med at fjerne snavs og bakterier. Følg igen producentens anvisninger, når du bruger disse produkter. Det er vigtigt at vaske dine målmandshandsker ofte for at holde dem rene og hygiejniske. Det er også vigtigt at undgå at bruge skarpe genstande eller kemikalier, da det kan skade materialet og mindske handskernes beskyttelse og komfort.

Skal jeg bruge andre målmandshandsker til kunstgræs?

Målmandshandsker til kunstgræs skal være lavet af et materiale, der kan håndtere den høje slid, som kunstgræs kan give. Det er vigtigt at vælge handsker med et godt greb, så man kan fange bolden ordentligt. Hvis du ofte skal bruge dine målmandshandsker på kunstgræs (hvis I eksempelvis ofte træner på kunst), anbefaler vi, at du har to par handsker:

 • Et par du bruger som kamphandsker
 • Et par du bruger som træningshandsker

Vi antager, at dine træningshandsker bliver hurtigere slidt end dine kamphandsker. Når dine kamphandsker ikke længere egner sig til kampe, anbefaler vi, at du gør dette par til dine træningshandsker og køber et par nye kamphandsker. På den måde sikrer du dig, at du hele tiden har et par målmandshandsker til kampe, som er i den bedste forfatning.

Målmandshandsker brugt af de bedste målmænd i verden

Opdateret april 2020*
Listen tager udgangspunkt i ESPN’s liste fra 2019 over verdens bedste målmænd.

10. Andre Onana

Adresse: Ajax/Cameroun
Alder: 23 år
Målmandshandsker:
adidas Predator Pro Hybrid PC Mutator

Køb adidas Predator Pro her

9. David de Gea

Adresse: Manchester United/Spanien
Alder: 29 år
Målmandshandsker:
adidas Predator Pro Hybrid PC Mutator

Køb adidas Predator Pro her

8. Hugo Lloris

Adresse: Tottenhan/Frankrig
Alder: 32 år
Målmandshandsker:
Reusch G3 Fusion Evolution Guardian

Køb Reusch målmandshandsker her

7. Kepa Arrizabalaga

Adresse: Chelsea/Spanien
Alder: 25 år
Målmandshandsker:
adidas Predator Pro Hybrid Promo

Køb adidas Predator Pro her

6. Wojciech Szczesny

Adresse: Juventus/Polen
Alder: 29 år
Målmandshandsker:
Reusch G3 Fusion Goaliator

Køb Reusch målmandshandsker her

5. Manuel Neuer

Adresse: Bayern Mücnhen/Tyskland
Alder: 33 år
Målmandshandsker:
adidas Predator Pro NC Promo

Køb adidas Predator Pro her

4. Ederson

Adresse: Manchester City/Brasilien
Alder: 26 år
Målmandshandsker:
Nike Vapor Grip 3

Køb Nike Vapor Grip her

3. Marc-Andre ter Stegen

Adresse: Barcelona/Tyskland
Alder: 27 år
Målmandshandsker:
adidas Predator Pro Hybrid

Køb adidas Predator Pro her

2. Jan Oblak

Adresse: Atletico Madrid/Slovenien
Alder: 26 år
Målmandshandsker:
Puma Future Grip 5.1 Hybrid

Køb Puma Grip målmandshandsker her

1. Alisson

Adresse: Liverpool/Brasilien
Alder: 27 år
Målmandshandsker:
Nike Vapor Grip 3

Køb Nike Vapor Grip her