fbpx
Belgien
Se udvalget over de belgiske fodboldtrøjer her på siden. Både hjemmebane, udebane og målmandstrøjer.

Belgien fodboldtrøjer

Find landsholdstrøjer fra det belgiske landshold og klæd dig i de samme farver som stjerner som Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku og Thibaut Courtois.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionOm Belgiens fodboldlandshold

Det belgiske fodboldlandshold er et af de mest spændende og talentfulde hold i international fodbold. Belgien har i de seneste år haft stor succes på den internationale scene og kvalificeret sig til flere VM- og EM-slutrunder.

Belgien har en lang og stolt fodboldhistorie, men det var først i de seneste år, at holdet er blevet en global magt inden for sporten. Holdet har en dyb trup af talentfulde spillere, som har bidraget til deres succes i de seneste år. Spillere som Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku og Thibaut Courtois er blot nogle få eksempler på de mange store spillere på holdet.

Resultater for det belgiske fodboldlandshold

Belgien har vundet to bronze-medaljer ved VM i 1986 og 2018, og de har også kvalificeret sig til flere EM-slutrunder. Holdet har haft stor succes i de seneste år under træner Roberto Martinez, som har formået at skabe en spillestil, der er baseret på en stærk defensiv og hurtige kontrastød.

Belgiens spillestil er kendetegnet ved deres tekniske færdigheder, hurtige angreb og stærke fysiske præstationer. Holdet er kendt for at spille med en 3-4-3 formation, hvor deres offensive spillere kan udfolde sig og udnytte modstandernes svagheder.

Alt i alt er det belgiske fodboldlandshold et af de mest talentfulde og spændende hold i international fodbold. Holdet har vundet stor respekt fra fans og medier over hele verden, og deres succes i de seneste år har gjort dem til en stærk konkurrent i enhver turnering, de deltager i.