fbpx
Arsenal FC
Arsenal trøjer fra flere sæsoner. Køb både hjemmebane-, udebane- og 3. trøjer.

Arsenal fodboldtrøjer

Find Arsenal trøjer i oversigten herunder og læs meget mere om klubben og dens historie.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionForskellige Arsenal trøjer

Arsenal målmandstrøje

Er du på udkig efter Arsenal målmandstrøjer, vil du i oversigten øverst på siden se et udvalg af de forskellige muligheder, der er på markedet. Oversigten skal dog ikke ses som et fuldkomment billede af markedet, men blot en række udvalgte modeller.

Målmandstrøjen hos Arsenal er gennem årene blevet båret af en lang række karakteristiske målmænd. Heriblandt kan bl.a. nævnes målmænd som Jens Lehmann, Petr Čech, David Seaman, Wojciech Szczęsny, Bernd Leno og Aaron Ramsdale.

Arsenal hjemmebanetrøje

Arsenals hjemmebanetrøje er oftest karakteriseret ved den røde farve med de hvide ærmer. Dog er dette i nyere tid, at trøjen har været karakteriseret ved dette. Tilbage i sæsonen 2005/2006 valgte Arsenal en hjemmebanetrøje i farven bordeaux med det ikoniske logo fra telefonvirksomheden O2 på maven.

Arsenal udebanetrøje

Arsenals udebanetrøje har gennem årene varieret mere end hvad hjemmebanetrøjen har. Selvom en Arsenal udebanetrøje oftest ses i en gul farve, så har vi også set eksempler på Arsenal udebanetrøjer i hvid, blå og lilla.

Arsenal 3. trøje

Arsenals 3. trøje er naturligvis også set i flere forskellige farver. Ofte er det de samme farver, som vi allerede har nævnt ved udebanetrøjen, hvor farverne naturligvis variere i de forskellige sæsoner, så ikke udebanetrøjen og 3. trøjen har samme farve.

Udover farverne blå og gul har vi også set en Arsenal 3. trøje i mørkeblå eller sort.

Arsenal trøje til børn

Hvis du ønsker at købe Arsenal fodboldtrøjer til børn, så kan du i oversigten øverst på siden se et udvalg af de muligheder, der er på markedet. Du kan evt. benytte vores filtreringsfunktion, så du kun ser et udvalg af fodboldtrøjer til børn.

Om Arsenal FC

Arsenal FC er en af de største fodboldklubber i Premier League’s historie. Klubben blev grundlagt tilbage i 1886 og har adskillige mesterskaber og titler bag sig. Med sit ikoniske logo som indeholder en stor kanon, har klubben fået kælenavnet “The Gunners”.

Arsenal har mange legendariske opgør mod mange af de mange andre hold i Premier League, men stærkest af alle disse opgør står kampen imod naboerne fra Tottenham, som har fået titlen “North London Derby”.

Klubben har hjemmebane på Emirates Stadium, som blev åbnet tilbage i 2006. Tidligere blev klubbens hjemmekampe spillet på Arsenal Stadium, som populært blev kaldt “Highbury”.

Den måske mest ikoniske person i Arsenals historie, må siges at være Arsene Wenger, som var manager for Arsenal i hele 22 år. Fra 1996 – 2018 stod franskmanden i spidsen for klubben, og på trods af svingende resultater sidst i perioden, har Arsene Wenger ført klubben til en lang række af titler.

I blandt de mange titler førte Arsene Wenger i 2003/2004 sæsonen til “The Invincible Season” (Den Uovervindelige Sæson), hvor holdet gik igennem sæsonen med 26 sejre, 12 uafgjorte og 0 nederlag.

Arsenal mesterskaber

Som tidligere nævnt har Arsenal igennem historien vundet et hav af mesterskaber. Hele 13 gange har Arsenal vundet mesterskabet i den bedste engelske fodboldrække og 3 af disse gange har været efter Premier League startede i 1992.

Udover mesterskaber i turneringen har Arsenal bl.a. vundet den engelske FA Cup 14 gange, Community Shield 16 gange. Derudover har Arsenal også formået at kvalificere sig til den prestigefyldte Champions League turnering hele 19 sæsoner i træk, inden stimen blev brudt i 2017.

Kendte Arsenal spillere

Igennem tiden har nogle af Premier Leagies mest legendariske og ikoniske fodboldspillere repræsenteret Arsenal FC. Specielt huskes mange af de store spillere for klubbens Invincible Season, hvor angriber Thierry Henry måske står som den største stjerne.

Dog er det ikke kun den franske angriber, der fortjener at blive nævnt og blandt mange kendte Arsenal spillere, kan nævnes:

 • Thierry Henry
 • Dennis Bergkamp
 • Jens Lehmann
 • Patrick Viera
 • Pierre-Emerick Aubameyang
 • Kolo Touré
 • Nicklas Bendtner
 • John “Faxe” Jensen
 • Mikel Arteta
 • Mesut Özil
 • Tony Adams

Køb Arsenal merchandise

Ovenstående varer er kun en del af de mange Arsenal produkter, som du kan købe. Find mange flere varer hos nedenstående forhandlere.

Affiliate link

Affiliate link