fbpx
Træningsbukser
Find et par lækre træningsbukser til fodboldtræning eller afslapning her!

Træningsbukser til fodboldtræning i 2023

Træningsbukser i 2023 skal kunne opfylde en hel del behov. Træningsbukserne bruges til mange forskellige formål og skal derfor kunne hjælpe dig i flere scenarier.

I Danmark er der mange måneder, hvor der står vintertræning på programmet i mange klubber. Det er derfor ikke alle træningsaftener, der inviterer til træning i shorts, hvorfor træningsbukser kan være en god løsning til at holde varmen.

Hvis du blot ønsker at slappe af i en komfortabel tilstand før eller efter træning eller kamp, er følelsen af at slappe af på sofaen i et par dejlige træningsbukser helt fantastisk.

Hvis du op til weekendens kamp ikke har formået at spille dig i startopstillingen, kan du også benytte træningsbukserne til at holde varmen, mens du venter på at komme på banen. De fleste træningsbukser er derudover lette at få af uden at tage dine fodboldstøvler af.

Derfor kan du i oversigten her på siden se en lang række muligheder af træningsbukser, som kan hjælpe dig i din situation.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionTræningsbukser til flere anledninger

Der er ikke nogen tvivl om, at der i nyere tid i højere grad er kommet fokus på komfort. Træningsbukser ses derfor også oftere og oftere i gadebilledet som en del af moden i dag. Du kan derfor benytte træningsbukser hele dagen, uanset om du skal bruge dem derhjemme som “slap af bukser”, i skole eller på studie, på arbejde eller mødes med nogle venner.

Flere og flere producenter af bukser og jeans, lader sig også inspirere af den komfort, som man oplever ved at benytte træningsbukser.

Fodboldspillere har igennem mange år benyttet sig af træningsbukser, som med årene har erstattet de knickers, som også kaldes 3/4 buksen. Træningsbukserne har gennem årene oplevet en udvikling og i dag sidder disse stramt om benene og samtidig har en fleksibilitet, der gør, at spillerne ikke skal føle, at de begrænses til at lave specifikke bevægelser.

Nike træningsbukser

En af de helt store producenter af træningsbukser, er det amerikanske sports brand Nike. Nike er kendt af langt størstedelen af befolkningen, og mange fodboldspillere vælger også Nike som deres foretrukne mærke af fodboldstøvler.

I oversigten øverst på siden finder du flere forskellige Nike træningsbukser, som måske kunne være noget for dig. Er du loyal overfor et bestemt brand, vil du med et par Nike træningsbukser også matche med dine Nike fodboldstøvler.

Adidas træningsbukser

Adidas er også en stor producent og et populært valg af træningsbukser. Ligesom på adidas fodboldstøvler er adidas træningsbukser naturligvis også udstyret med de tre, ikoniske striber, som er det stærkeste kendetegn ved adidas.

Du kan i oversigten øverst på siden se udvalget af adidas træningsbukser.

Hummel træningsbukser

Det danske mærke Hummel er specielt i Danmark et populært valg. En af grundene til dette må naturligvis være den lokale relation, der gør, at klubberne vælger lige netop Hummel. En anden ting kan naturligvis også være, at de danske landsholdstrøjer i øjeblikket er fra Hummel. Derfor er Hummel træningsbukser også et populært og sikkert valg, hvis du ønsker at finde de rette træningsbukser til dig.

I oversigten finder du flere Hummel træningsbukser, som muligvis vil være de rette for dig.

Sorte træningsbukser

Et par træningsbukser skal gerne kunne passe til mange forskellige fodboldklubbers farver. Udover spilletrøjen og klubbens andre farver, bør træningsbukserne også stå godt sammen med spillernes fodboldstøvler og naturligvis også målmandens målmandshandsker.

Derfor er sorte træningsbukser et utroligt populært valg – både for sælgeren og for brugeren. De sorte træningsbukser passer til mange forskellige farver og ydermere vil græs, jord og andet snavs ikke være så tydeligt, hvis det skulle sætte sig på træningsbukserne.