fbpx
Puma fodboldstøvler
Se udvalgte modeller fra Puma, som sammen med Nike og Adidas er et af de mest populære mærker i verden

Læs den mest gennemgående guide til valg af Puma fodboldstøvler

Puma, den tyske internationale sportsgigant indenfor fodboldstøvler og andet sportsbeklædning, har mere end 70 års erfaring i sportsverden. Lige siden den legendariske Puma King støvle blev båret af Pele tilbage i 70’erne, og frem til Usain Bolts’ begyndte af bruge Pumas løbesko, har Puma været med til at forme sportskulturen og er i dag verdens tredje største leverandør af sportstøj.

Selvfølgelig spiller deres fodboldstøvler en stor rolle i deres brands succes. Nogle af de største klubber i verden vælger at bære Pumas logo på deres fodboldtrøjer og på samme måde vælger nogle af verdens bedste fodboldspillere Puma som mærke til sine fodboldstøvler. Her kan eksempelvis både nævnes Sergio Aguero og Cesc Fabregas.

Det er selvfølgelig ikke kun de 10 spillere i marken, som foretrækker Puma. Jan Oblak fra Atletico Madrid er en af verdens absolut bedste målmænd, og benytter sig af Pumas målmandshandsker.

Derfor kan du i denne guide forvente en detaljeret gennemgang af Puma støvler, hvis du går med tanker om at fylde dine sportstaske med dette brand.

Vi vælger at vise vores anbefalinger, men herefter kan du frit søge efter det, som du har behov for. Der tages naturligvis både højde for pris og den teknologi, som fodboldstøvler i dag er udstyret med.

Anbefalede Puma støvler af Bidtafbold.dk

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

Markedets bedste Puma fodboldstøvler

De dyreste Puma fodboldstøvler vil objektivt set naturligvis også være de bedste. Kan du ikke spille i andet end det bedste, nyeste og måske endda også dyreste, er det denne sektion, du bør kigge efter. Det er dog oftest muligt, at fodboldstøvler fra Puma er billigere, end både Adidas fodboldstøvler og Nike fodboldstøvler, selvom det ofte er samem resultat, når det kommer til teknologi og komfort.

Øverst på siden kan du finde det bedste udvalg af Puma støvler.

Det bedste “kvalitet for pengene” udvalg af Puma støvler

God kvalitet til en lav pris er en anden god kategori for Puma. Puma er meget konkurrencedygtige, når det kommer til prissætningen af sine produkter. De tilbyder langt hen ad vejen det samme, som de andre brands på markedet gør, men prisen ligger en væsentlig procentdel lavere en konkurrenterne. Ofte kan det godt betale sig at kigge på de fodboldstøvler, som ligger i priskategorien lige under den dyreste. Et andet godt tip kan være at kigge på de støvler, som blev lanceret tidligere på året. Disse støvler vil naturligvis fortsat have samme høje kvalitet, men også en nedsat pris, da de fortsat ikke er de nyeste på markedet.

Puma fodboldstøvler til børn

Puma fodboldstøvler til børn er en anden kategori, hvor Puma har et godt udvalg. Ikke alle brands kan levere høj kvalitet i sine støvler til børn, men Puma er helt sikkert en af dem, som har fuld fokus på kvalitet til de mindste. Øverst på siden har vi markeret de Puma støvler, som er produceret til børn.

De bedste Puma støvler til græsbaner (FG)

Er du på jagt efter Puma støvler bedst egnet til græsbaner, så bør du kigge efter de støvler, som har “FG” knopper. Du kan bruge filtrene øverst på siden til at få disse frem.

De bedste Puma støvler til bløde baner (SG)

Falder der i en periode meget regn på en fodboldbane, vil denne ofte blive meget våd. Derfor kan et sæt “lange knopper” være en god løsning. Se vores anbefalinger øverst på siden, hvor du kan benytte vores filtre til at finde støver med SG knopper.

Indeholder affiliate links

De bedste Puma støvler til kunstgræsbaner (AG)

Kunstgræsbaner er utroligt populære i Danmark, og ses i mange klubber på alle niveauer. Puma støvler med et knopsystem som passer til dette underlag, kaldes “AG” og står for “Artificial ground”. Endnu engang henviser vi til filtrene øverst på siden.

Puma fodboldstøvler brugt af de bedste spillere i verden

Puma har lavet nogle imponerende træk de seneste år. Puma har i høj grad rykket sig i kampen mod sine største konkurrenter, som er Nike og Adidas.

Nogle af verdens bedste spillere har lavet samarbejdet med det tyske brand, hvor Neymar må siges at være deres seneste store signing.

Puma benytter den seneste teknologi og har nogle konkurrencedygtige priser, som skaber gode støvler til spillere på alle banens positioner.

Listen er opdateret oktober 2020*

Listen tager udgangspunkt i The Guardians liste fra 2019 over verdens bedste fodboldspillere.

  1. Neymar
  2. Antoine Griezmann
  3. Romelu Lukaku
  4. Sergio Agüero
  5. Luis Suárez
  6. Marco Reus
  7. Ada Hegerberg
  8. David Silva
  9. Jan Oblak
  10. Vincent Kompany

Puma king fodboldstøvler

Der er ikke nogen tvivl om, at Puma’s mest kendte fodboldstøvle er den karakteristiske Puma King fodboldstøvle. Denne støvle har af mange fodboldstjerner været båret og blandt disse kommer man ikke udenom at nævne Diego Maradona.

Mange vil mene, at den argentiske verdensstjerne næsten på egen hånd vandt VM i 1986 i Mexico. Hans præstationer på banen imponerede næsten alle seerne under slutrunden. En slutrunde som han tilbragte i et par Puma King fodboldstøvler.

Copyright © RHN Trading