fbpx
Fodboldmål til haven
Se udvalget af fodboldmål til haven og skab dit eget fodboldstadion derhjemme.

Fodboldudstyr, Guides

d. 21/04/20

Fodboldmål til haven

Billige fodboldmål til haven i høj kvalitet

Med fodboldmål i haven vil du til enhver tid have mulighed for at trille lidt bold. Hvad enten det er dig selv, der ønsker at træne din præcision, om du vil spille en miniturnering eller om fodboldmålene købes til dine børn, er der muligheder i nedenstående udvalg. Så skal dine fodboldstøvler eller målmandshandsker luftes, så er her en række fremragende muligheder for at starte en fodboldkamp.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission7 mands fodboldmål til haven

Der findes forskellige slags fodboldmål, som du kan sætte op i din have. Størrelsen på din have har naturligvis indflydelse på, om målet vil passe ind. Har du en meget kort have, vil to 7 mandsmål muligvis ikke passe ind. På trods af, at de færreste haver har plads til 7 mands fodboldmål, er det stadig muligt at finde et højkvalitets 7 mands fodboldmål til haven.

Hvis du ønsker at skabe dit eget træningsanlæg hjemme i haven, kan du supplere dine fodboldmål med en fodbold rebounder. Udstyrer du haven med både fodboldmål og en rebounder, kan du både få foretaget den tekniske træning mm., og prøve tingene af herefter i en kamp til to mål.

Fodboldmål til haven på tilbud

Når du søger et fodboldmål til din have, kan du godt risikere at løbe ind i nogle muligheder, som ligger i den dyre ende. Pris og kvalitet vil i langt de fleste tilfælde gå hånd-i-hånd, og derfor vil du naturligvis også få et bedre produkt, hvis du er villig til at investere lidt ekstra.

Der findes mange forskellige forhandlere af fodboldmål, og du vil ofte få muligheden for at købe til fodboldmål til haven på tilbud. De udvalgte modeller, du ser øverst på siden, vil også ind i mellem kunne findes på tilbud. Undersøg derfor gerne markedet, så du får mulighed for at finde et produkt på tilbud.

Små fodboldmål til haven

Størrelsen på din have har naturligvis en indflydelse på, hvor store eller små fodboldmål du har plads til. Selvom det er muligt at købe både 7 mands mål og 9 mands mål til haven, vil dette naturligvis ikke være optimalt, hvis din have er meget kort.

Ønsker du blot at købe et eller to små fodboldmål, er der heldigvis også et udvalg til dette. Ovenstående udvalg indeholder fodboldmål i størrelsen nede fra 100x60x60 og op til 9 mands mål i størrelsen 400x200x110.

Fodboldmål til haven i forskelligt materiale

Fodboldmål til haven kommer i flere forskellige designs og i forskelligt materiale. Der findes fordele og ulemper ved alle slags materiale, og det kan ikke siges, hvilket passer bedst til lige netop din have.

Fodboldmål til haven i træ

Et fodboldmål i træ er et godt valg, hvis du gerne vil have et robust fodbodmål. Målet kan bruges i næsten alle årets måneder, men egner sig bedst til det varmere halvår. Det er måske også her, du egentlig helst vil benytte dig af det, da det er idt sjovere at spille bold i haven, når vejret tillader det.

Fodboldmål til haven i plast

Et fodboldmål i plastik er en super løsning, hvis du vil samle venner eller familie til en miniturnering hjemme i haven. Disse fodboldmål egner sig bedst til en mindre seriøs kamp, da målene ikke er lige så modstandsdygtige, som fodboldmål lavet i træ eller aluminium. Fodboldmål i plastik kan derfor også være en super løsning, hvis det er børnene, som skal spille fodboldkamp.

Et fodboldmål i plastik er ikke lige så tungt, som et fodboldmål i træ eller aluminium. Det er der både fordele og ulemper ved. Fordelen er, at du let kan pakke det væk, da det er nemt at bære rundt på. Ulempen er, at det som nævnt ikke er så robust, og kan derfor være nødvendigt at sætte fast til jorden.

Fodboldmål til haven i stål

Fodboldmål i haven i materialet stål, er et super godt valg, hvis målet skal kunne tåle nogle hårde bolde i kassen. Vægten på 14 kg. før alene, at målet står godt fast, og derfor ikke nødvendigvis kræver at blive sat fast yderligere.

Dog kan det være nødvendigt at bruge nogle pløkker, for at sikre dig, at du kan sparke ekstra hårdt til bolden, når den skal sparkes i nettet.

Sammenfoldelige fodboldmål til haven

Hvis du spontant får lyst til en mini fodboldkamp, er et sammenfoldeligt fodboldmål altid godt at have liggende. Her skal du ikke bruge tid på at montere eller sætte et mål fast i jorden, men skal blot folde målet ud, og så er I klar til fodboldkamp.

Disse mål egner sig især godt til fodbold med børn, da disse ikke tålet hårde skud eller spark. Fordelen er selvfølgelig, at du i løbet af ingen tid kan være klar til at spille og lige så hurtigt kan du pakke sammen igen.

Størrelsen på fodboldmål

Når du skal købe et fodboldmål hjem til haven, så foretrækker du måske at finde et mål, der er lige så stort, som et fodboldmål på en rigtig fodboldbane. Dette kan være med til at give den mest ægte følelse af, at du løber rundt på stadion, når I spiller i haven. Men hvad er egentlig størrelsen på et fodboldmål? Få svaret herunder. Der er naturligvis forskel på, om vi taler om målene for et 11-mands mål, et 8-mands mål og et 5-mands mål.

Hvor stort er et fodboldmål?

De to stolper skal være placeret 7,32 meter fra hinanden.

Hvor højt er et fodboldmål?

Overliggeren skal være placeret 2,44 meter over jorden.

Hvor stort er et 8-mands mål?

Stolperne på et 8-mands mål skal være placeret 5 meter fra hinanden og overliggeren skal være 2 meter over jorden.