fbpx
Dommerudstyr
Find det rette dommerudstyr her - Dommertrøjer, dommershorts, dommerstrømper og meget mere.

Dommerudstyr til fodboldkampe

Som kampens dommer har du en vigtig rolle og er ansvarlig for, at begge hold skal gå fra banen med følelsen af, at ingen er uretfærdigt behandlet. Jobbet som fodbolddommer vil af mange blive opfattet som et utaknemmeligt job. Du skal kunne klare kritik og ofte vil de kritiske ord også opfattes personlige.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at du udstråler autoritet. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du har det rette dommerudstyr.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionDommertrøjer

Som fodbolddommer skal du naturligvis kunne skille dig ud fra de to hold, som du skal dømme. Da fodboldhold i hele Danmark spiller i mange forskellige farver, er det en god idé, hvis du har et bredt udvalg af dommertrøjer. Mange vælger fx derfor at have dommertøj i både rød, sort, grøn og muligvis også pink.

De måske mest kendte mærke blandt dommertrøjer, er Diadora. Du finder dommere i alt fra serie 6 til Superligaen, som styrer kampene klædt i Diadora. Øverst på siden kan du finde et bredt udvalg af dommertrøjer fra Diadora og du kan muligvis også nikke genkendende til disse. Ønsker du at fuldende dit dommersæt, kan du også kombinere dette med et par Diadora fodboldstøvler.

Dommershorts

Uanset hvilken farve dommertrøje, dommerne vælger at klæde sig i, ses det oftest, at dommerne vælger sorte dommershorts. Her kan du finde flere forskellige mærker og både Nike og Diadora er ofte benyttede mærker til dommershorts.

Dommerstrømper

Langt de fleste dommere vælger også at have et par lange dommerstrømper på. På denne måde ligner du som dommer de spillere, som er i gang med at spille kampen. Forskellen er naturligvis, at du som dommer ikke har benskinner på. Ofte vælger dommerne at dømme kampene i sorte dommerstrømper.

Dommerfløjte

Som dommer er dit vigtigste redskab naturligvis din dommerfløjte. Det er denne, du bruger til at dømme kampen og fløjte for de forseelser, som måtte ske i kampen. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af din dommerfløjte. Lyden fra fløjten skal kunne høres på hele stadion og hvis du dømmer fodboldkampen med en defekt fløjte, vil du ikke fremstå lige så autoritær, som du bør gøre.

Rødt og gult kort

Udover dommerfløjten er det røde kort og det gule kort naturligvis også vigtigt at have. Det er med disse kort, du virkelig får muligheden for at styre kampen. I langt de fleste fodboldkampe, uanset niveau, vil der i kampen være behov for at uddele et gult kort. Vi anbefaler derfor, at du naturligvis altid sørger for at have disse med dig.