fbpx
Fodboldtrøjer
Se udvalget af fodboldtrøjer fra en lang række ligaer. Både hjemmebane, udebane og 3. trøjer kan findes i oversigten herunder.

Find fodboldtrøjer fra dit favorithold i 2022 her

I det følgende har vi listet en masse forskellige fodboldtrøjer op fra en masse forskellige ligaer. Uanset om du søger fodboldtrøjer fra Premier League, La Liga, Superligaen, Bundesligaen eller en helt femte, så er udvalget stort. Brug navigationen og find hurtigt trøjen fra dit favorithold. Det er muligt både at finde spillertrøjer og målmandstrøjer.

Så har du allerede købt dine fodboldstøvler, dine benskinner og din sportstaske, og blot mangler at kombinere disse med den rigtige fodboldtrøje, så finder du nemt og hurtigt frem til den rette her.

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

Fodboldtrøjer til børn

Er du på udkig efter fodboldtrøjer til børn, så findes der et hav af muligheder. Mange forskellige webshops sælger fodboldtrøjer til børn fra forskellige klubhold. Næsten uanset hvilken klub du søger, er det muligt at finde det her.

Hvis du kun ønsker at se en liste over fodboldtrøjer til børn, så kan du øverst på siden benytte vores filtreringsfunktion og her vælge, at det kun er trøjer til børn, du ønsker at se. Har du krav til budget eller andre ting, så kan du også benytte filtreringsfunktionen til dette.

Fodboldtrøjer på tilbud

Det kan være en fordel at holde øje med de forskellige butikker og hvornår der er tilbud på fodboldtrøjer. Når fodboldklubber præsenterer nye spillertrøjer, kan det være en udfordring at finde disse på tilbud. Dog betyder præsentationen af en ny fodboldtrøje ofte, at spillertrøjen fra den forrige sæson sættes på tilbud.

I oversigten herover kan du finde en lang række fodboldtrøjer, der er sat på tilbud. Du kan hurtigt finde disse ved at kigge på det lille skilt med teksten “På tilbud”.

Fodboldtrøjer fra forskellige ligaer

Premier League fodboldtrøjer

Det er uden tvivl den mest konkurrenceprægede liga i verden med de fleste historiske klubber og stadioner. Find her en eller flere af de mange fodboldtrøjer fra Premier League, som folk køber hvert år. Find her vores oversigt over Premier League fodboldtrøjer.

Fodboldtrøjer fra La Liga

Fans over hele verden følger den bedste spanske række La Liga. Flere hold i ligaen har da også vundet nogle af de mest eftertragtede trofæer i Europa og alle fodboldfans ved, at to af historiens bedste fodboldspillere igennem mange år har spillet for henholdsvis Real Madrid og Barcelona.

Find din Lionel Messi trøje eller en af de mange andre fodboldtrøjer fra La Liga her.

Fodboldtrøjer fra Bundesligaen

Den bedste tyske fodboldrække med de ikoniske klubber Bayern München og Borussia Dortmund er en liga, som år efter år får mere opmærksomhed.

Se udvalget over fodboldtrøjer fra Bundesligaen her.

Fodboldtrøjer fra Serie A

Ligaen som Cristiano Ronaldo igen for alvor har fået gjort opmærksom på har en lang række flotte fodboldtrøjer, som ville klæde enhver samling af fodboldtrøjer.

Se udvalget af fodboldtrøjer fra Serie A her.

Fodboldtrøjer fra Ligue 1

Milliarder af kroner er blevet betalt det seneste årti for at bringe den franske Ligue 1 til toppen af Europæisk fodbold. PSG, Marseille, Lyon og mange franske hold har bragt en massiv fremgang og popularitet til den franske fodbold rundt omkring i Europa.

Hvis du også er fanget af den franske fodbold og de flotte trøjer, kan du finde fodboldtrøjer fra Ligue 1 her.

Fodboldtrøjer fra Superligaen

Hvis din yndlingsliga er den danske Superliga, er der selvfølgelig også et bredt udvalg her. De mange traditionsrige Superligaklubber vil klæde de fleste samlinger.

Find din favorit Superliga fodboldtrøje her.

Uanset hvilken fodboldrejse du skal på, er der god mulighed for at gøre denne endnu bedre, ved at anskaffe dig en fodboldtrøje fra det lokale hold. Se derfor udvalget i toppen af siden og find din nye fodboldtrøje i dag.

Landsholdstrøjer

Er du i landsholdsstemning og ønsker at klæde dig i de rød/hvide farver? Eller er det måske et helt andet landshold, du ønsker at støtte?

Se en stor oversigt over mange nationers landsholdstrøjer her på siden.