fbpx
Atletico Madrid
Find trøjer fra den spanske storklub Atletico Madrid her på siden.

Atletico Madrid fodboldtrøjer

Vis din støtte til Atletico Madrid ved at klæde dig i en af deres ikoniske spillertrøjer. Ifør dig den røde og hvide trøje og bær klubbens emblem med stolthed. Det er en fantastisk måde at vise din loyalitet og være en del af Atletico-familien. Uanset om du er på stadion eller ser kampene derhjemme, vil trøjen signalere din passion for klubben og skabe en følelse af fællesskab med andre fans.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionAtletico Madrid: Historie og klubbens grundlæggelse

Atletico Madrid blev grundlagt i 1903 og har en fascinerende historie, der har formet klubben til det, den er i dag. Klubbens oprindelse kan spores tilbage til Athletic Club de Madrid, der blev dannet af tre baskiske studerende i den spanske hovedstad. Gennem årene har Atletico Madrid oplevet både succes og modgang, men klubbens dedikation til sin oprindelse og lokale identitet har aldrig vaklet. Med en stærk fanskare og en ærefrygtindgydende arv har klubben været en stærk repræsentant for Madrid i spansk fodbold.

Atletico Madrids triumfer: Dominans i spansk og europæisk fodbold

Atletico Madrid har oplevet imponerende triumfer både i spansk fodbold og på den europæiske scene. Klubben har vundet La Liga-titlen flere gange og har været en frygtet konkurrent for de traditionelle storklubber som Real Madrid og Barcelona. En af Atletico Madrids mest bemærkelsesværdige øjeblikke var deres sejr i Europa League, hvor de har løftet trofæet adskillige gange. Deres stærke hold, taktiske spil og kompromisløse holdånd har gjort dem til en magtfaktor, der altid skal tages alvorligt.

Wanda Metropolitano: Den storslåede hjemmebane for Atletico Madrid

Wanda Metropolitano er den storslåede hjemmebane for Atletico Madrid og en arkitektonisk perle. Stadionet blev officielt indviet i 2017 og er blevet et symbol på klubbens ambitioner og værdier. Med en kapacitet på over 68.000 tilskuere skaber Wanda Metropolitano en intens atmosfære under kampe. Stadionets moderne faciliteter, state-of-the-art teknologi og imponerende design tilbyder en førsteklasses oplevelse for både spillere og fans. Wanda Metropolitano er et sted, hvor Atletico Madrids trofaste tilhængere samles for at støtte holdet og skabe en utrolig stemning.

Atletico Madrids ikoniske spillere gennem tiderne: Legender i rød og hvid

Atletico Madrid har haft en række ikoniske spillere, der har præget klubbens historie og sat deres præg på verdensfodbolden. Legendariske navne som Luis Aragones, Fernando Torres, Diego Forlan og mange flere har båret den røde og hvide trøje med stolthed og dedikation. Disse spillere har ikke kun været mesterlige på banen, men har også indkapslet Atletico Madrids værdier og kærlighed til klubben. Deres præstationer, mål og triumfer vil altid blive husket som en del af Atletico Madrids stolte arv, og de vil forblive ikoniske figurer i klubbens historie.