fbpx
Fodboldudstyr
Når du skal spille fodbold, er det vigtigt, at du har dit udstyr i orden. Se her en liste over de vigtigste elementer!

Fodboldudstyr – Afgørende værktøjer til træning og kampe

Der findes ikke en spiller, målmand eller dommer, som ikke har brug for noget ordentligt fodboldudstyr. Så hvis er træt af kun at se fodbold på din foretrukne sportsbar (se vores liste over sportsbarer i Danmark) eller derhjemme via en streamingtjeneste, så er det tid til at tage de første skridt. Fodboldudstyr dækker over flere ting, og er bl.a. den nødvendige sportstaske, fodboldstrømper, benskinnerne samt fodboldtøj som fodboldmål og toppe.

Her på siden finder du en liste over de forskellige muligheder for at kunne udføre din favoritsport som de professionelle.

Sportstasker

I din sportstaske skal der være plads til dine støvler, dit tøj og ydermere en række væsentligheder til træning og kamp. Der vil ikke være en eneste kamp eller træning, hvor du ikke får brug for en sportstaske. Så vælg derfor en taske med omhu. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en taske, som kan holde i lang tid, en taske der er stor nok til alle dine ejendele, men selvfølgelig også en taske, der ikke overskrider dit budget.

Se hele udvalget af sportstasker her.

Fodboldtøj

Selvom støvlerne oftest vil være den dyreste del af dit fodbold outfit, betyder det ikke, at det er den eneste. Alt fra base layer og fodboldstrømper til benskinner og GPS veste.

Baselayer

En baselayer holder dig varm og sørger samtidig for at transporte sveden, så du altid har den rette temperatur. Se nedenstående produkter eller se flere baselayers her.

Benskinner

Du skal selvfølgelig have de rette benskinner, så du ikke undgår spark over skinnebenet. Herunder ser du et udvalg, men du kan se mange flere benskinner her.

Fodboldshorts

Du skal naturligvis også have de rette shorts at spille i. Se herunder eller vores udvidede liste med fodboldshorts.

Fodboldstrømper

Når du har påført dig dine benskinner, skal du selvfølgelig have de rette fodboldstrømper til at dække dem. Du kan på vores side om fodboldstrømper se et større udvalg.

Målmandsudstyr

Den mest unikke position i fodbold skal selvfølgelig også have et unikt look. I denne sektion kan du finde alle tilgængelige målmandshandsker, målmandstrøjer og -bukser. Du kan også se vores specifikke side omhandlende målmandsudstyr.

Målmandsbukser

Ofte foretrækker målmand at træne og spille kampe i lange bukser. Dette kan undgå for mange skrammer på knæ og ben og ofte er disse bukser også udstyret med pudder på siderne, som beskytter hofterne, når du kaster dig rundt inde i målet. Se et kort udvalg her eller se vores side om målmandsbukser her.

Målmandsshorts

Ligesom målmandsbukser er målmandsshorts ofte udstyret med pudder på siderne. Uanset om du foretrækker disse eller ej, kan du helt sikkert finde et par målmandsshorts, som passer til dit behov. Du kan se flere målmandsshorts her.

Målmandshandsker

En af de vigtigste dele hos en målmand, er naturligvis målmandshandskerne. Disse skal selvfølgelig være i topklasse, så der ikke er noget overladt til tilfældighederne. Se hele udvalget af målmandshandsker her.

Målmandstrøjer

Målmandstrøjen er ofte set i flere ikoniske farver og designs. Vi husker tydeligt Peter Schmeichels ikoniske trøje fra EM 1992, som kun har opnået større betydning ovenpå triumfen. Se udvalget af målmandstrøjer her.

Fodbolde

Se det store udvalg af fodbolde til forskellige baner og underlag. De forskellige bolde indeholder forskellige teknologier for at dække de forskellige former for fodbold. Vær sikker på, at du finder den rigtige fodbold.

  • Fodbolde
  • Street fodbolde
  • Futsal bolde

Dommerudstyr

Har du brug for dommerudstyr, finder du her nemt og hurtigt vores samling af tøj og nøgle tilbehør.

  • Dommerfløjter
  • Linjevogterflag
  • Dommerkort
  • Dommer notesbog

Træningsudstyr

Hvis du træner på et hold, ved du udmærket, hvor vigtigt de nødvendige udstyr og værktøjer er. Find her en bred vifte af træningsudstyr, som kan tage dit spil til det næste niveau.

  • Agility stiger
  • Boldpumper
  • Boldnet og boldsække

Fodboldmål

Fodboldmål er uden tvivl en af de vigtigste elementer, når du ønsker at spille din favoritsport. Fodboldmål kan selvfølgelig imødekomme en bred vifte af formål. Alt fra mål i haven hvor du og dine børn kan spille, til de rigtige fodboldmål der kommer i forskellige størrelser til forskellige baner.

Se udvalget af fodboldmål, så du hurtigst muligt kan få fløjtet op til kamp.

Har du alle ovenstående produkter på plads, men mangler du stadig det vigtigste? I så fald kan du finde en oversigt over fodboldstøvler her.

Fodboldudstyr mod sportsskader

Hvis du render rundt med en skade, eller blot er forhindret i at yde 100%, så tag et kig på vores indlæg om kinesiotape. Dette kan i mange tilfælde hjælpe dig, så du kan hjælpe holdet. Du kan også herunder se et udvalg af de produkter af kinesiotape, som du kan finde her på siden.