Fodboldudstyr

Fodboldudstyr – Afgørende værktøjer til træning og kampe

Der findes ikke en spiller, målmand eller dommer, som ikke har brug for noget ordentligt fodboldudstyr. Så hvis er træt af kun at se fodbold på din foretrukne sportsbar (se vores liste over sportsbarer i Danmark), så er det tid til at tage de første skridt. Fodboldudstyr dækker over flere ting, og er bl.a. den nødvendige sportstaske, fodboldstrømper, benskinnerne samt fodboldtøj som fodboldmål og toppe.

Her på siden finder du en liste over de forskellige muligheder for at kunne udføre din favoritsport som de professionelle.

 1. Sportstasker
 2. Fodboldtøj
 3. Benskinner
 4. Målmandsudstyr
 5. Fodbolde
 6. Fodboldmål
 7. Dommerudstyr
 8. Træningsudstyr

Sportstasker

I din sportstaske skal der være plads til dine støvler, dit tøj og ydermere en række væsentligheder til træning og kamp. Der vil ikke være en eneste kamp eller træning, hvor du ikke får brug for en sportstaske. Så vælg derfor en taske med omhu. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en taske, som kan holde i lang tid, en taske der er stor nok til alle dine ejendele, men selvfølgelig også en taske, der ikke overskrider dit budget.

Se vores liste med vores foretrukne udvalg, som imødekommer ethvert behov.

Fodboldtøj

Selvom støvlerne oftest vil være den dyreste del af dit fodbold outfit, betyder det ikke, at det er den eneste. Alt fra base layer og fodboldstrømper til benskinner og GPS veste.

Find en række gode produkter indenfor fodboldtøj her.

Benskinner

Det er naturligvis utroligt vigtigt, at du passer godt på dig selv og din krop, når du spiller fodbold. Der findes et hav muligheder for at beskytte sine skinneben mod hårde tacklinger og potentielle skader, hvorfor du naturligvis bør finde det rigtige par til netop dig.

Læs mere om benskinner her.

Målmandsudstyr

Den mest unikke position i fodbold skal selvfølgelig også have et unikt look. I denne sektion kan du finde alle tilgængelige målmandshandsker, målmandstrøjer og -bukser.

Fodbolde

Se det store udvalg af fodbolde til forskellige baner og underlag. De forskellige bolde indeholder forskellige teknologier for at dække de forskellige former for fodbold. Vær sikker på, at du finder den rigtige fodbold.

 • Fodbolde
 • Street fodbolde
 • Futsal bolde

Dommerudstyr

Har du brug for dommerudstyr, finder du her nemt og hurtigt vores samling af tøj og nøgle tilbehør.

 • Dommerfløjter
 • Linjevogterflag
 • Dommerkort
 • Dommer notesbog

Træningsudstyr

Hvis du træner på et hold, ved du udmærket, hvor vigtigt de nødvendige udstyr og værktøjer er. Find her en bred vifte af træningsudstyr, som kan tage dit spil til det næste niveau.

 • Agility stiger
 • Boldpumper
 • Boldnet og boldsække

Fodboldmål

Fodboldmål er uden tvivl en af de vigtigste elementer, når du ønsker at spille din favoritsport. Fodboldmål kan selvfølgelig imødekomme en bred vifte af formål. Alt fra mål i haven hvor du og dine børn kan spille, til de rigtige fodboldmål der kommer i forskellige størrelser til forskellige baner.

Se udvalget af fodboldmål, så du hurtigst muligt kan få fløjtet op til kamp.

Har du alle ovenstående produkter på plads, men mangler du stadig det vigtigste? I så fald kan du finde en oversigt over fodboldstøvler her.

Fodboldudstyr mod sportsskader

Hvis du render rundt med en skade, eller blot er forhindret i at yde 100%, så tag et kig på vores indlæg om kinesiotape. Dette kan i mange tilfælde hjælpe dig, så du kan hjælpe holdet.