fbpx
England
Find de fedeste landsholdstrøjer fra England her. Hjemmebane, udebane og 3. trøjer alle mulige.

England landsholdstrøje

Skal du støtte det engelske fodboldlandshold ved kommende kampe og slutrunder? Find trøjerne fra “The Three Lions” her på siden.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionOm det engelske fodboldlandshold

Det engelske fodboldlandshold er en af de mest ikoniske nationer i international fodbold. Holdet har vundet VM på hjemmebane i 1966 og har også nået langt ved flere EM slutrunder. De er også kendt for at have nogle af verdens bedste spillere på deres hold gennem årene.

Det engelske landshold blev grundlagt i 1872 og har siden spillet mere end 1000 kampe. Holdet er kendt for deres karakteristiske hvide trøjer og mørke shorts, som de har spillet i siden 1933. Deres største succes kom i 1966, da de vandt VM på hjemmebane i en dramatisk finale mod Vesttyskland, hvor Geoff Hurst scorede et hattrick.

Gennem årene har det engelske landshold haft nogle af de største og mest talentfulde spillere på deres hold. Spillere som Bobby Charlton, Gary Lineker, David Beckham og Wayne Rooney er alle blevet født i England og har spillet for det engelske landshold. Disse spillere har bidraget til holdets succes og har været med til at forme det engelske hold til det, det er i dag.

Det engelske landshold er kendt for deres fysiske spillestil og stærke defensive organisation. Holdet har også en stærk tradition for at spille med en 4-4-2 formation, hvor de bruger deres fysiske styrke og evne til at tage bolden fra modstanderen til at skabe chancer og score mål.

Alt i alt er det engelske fodboldlandshold en af de mest kendte og respekterede nationer i international fodbold. Deres succes og talentfulde spillere har gjort dem til en global magt inden for sporten, og fans over hele verden ser frem til at se holdet spille på det højeste niveau.