Markedet største guide til Nike fodboldstøvler i 2020

Nike er uden tvivl et af de mest efterspurgte og mest solgte brands i verden, når det kommer til sports- og træningsudstyr. Og fodboldstøvler er naturligvis ingen undtagelse. Sammen med Adidas fodboldstøvler er Nike blandt de klart mest foretrukne, når det kommer til støvlevalg. Både på amatør- og professionelt niveau.

På grund af dette har vi samlet markedets største guide til valg af Nike fodboldstøvler, så du kan finde den model, som passer dig bedst.

Selvfølgelig kunne vi ikke starte denne guide med andet end vores egne favoritter, hvor modellerne Nike Mercurial og Nike Phantom næsten har monopol på vores liste.

Anbefalede Nike fodboldstøvler af Bidtafbold

Nike fodboldstøvler i højeste kvalitet (Priser op til 2.049 kr.)

Det her er udvalget for de professionelle. Eller for dem, der har et budget helt i top. Hvis du elsker Nike støvler, og samtidig har budgettet til at købe de nyeste og de bedst udviklede modeller, så er det her listen for dig.

“Kvalitet-for-pengene” udvalg af Nike støvler

Hvis du sætter pris på stil og kvalitet, men ikke ønsker at bruge hele opsparingen, dækker følgende liste de bedste “kvalitet-for-pengene” støvler. Dette er til dig, som ønsker Nike fodboldstøvler i høj kvalitet, men samtidig har et begrænset budget.

Nike fodboldstøvler til børn

Som overskriften tydeligt beskriver, får du her en liste over Nike fodboldstøvler til børn.

Nike fodboldstøvler til græsbaner

Fodboldstøvler som egner sig bedst til græs, defineres med “FG” i modellens navn. Dette står for “Firm ground”. Dette er uden tvivl en af mest populære løsninger, da størstedelen af fodboldkampe spilles på græs. Så skal du stå helt skarpt på græsbanen, skal du selvfølgelig have sådan et par i din sportstaske.

Nike fodboldstøvler til bløde baner

Ligesom der produceres støvler til græsbaner, produceres der naturligvis også støvler til de mere bløde baner. Med det danske vejr vil det med stor sandsynlighed være umuligt at komme uden om de våde baner. Disse støvler defineres ved “SG” som står for “Soft ground”. Disse støvler kaldes også “fodboldstøvler med lange knopper”, “fodboldstøvler med jernknopper” mm.

Nike fodboldstøvler til kunstgræsbaner

Da kunstgræsbaner bliver mere og mere udbredt i Danmark, skal der selvfølgelig også være fodboldstøvler, som skal være optimale til disse forhold. Det er der heldigvis også. Disse støvler kaldes “AG”, som betyder “Artificial ground”. Her ses et udvalg over en række populære valg.

Nike indendørssko

Indendørs fodbold er en utrolig populær måde at holde sig i gang henover vinterpausen. Så skal du stå skarpt til indendørssæsonen, så er her et udvalg af en række indendørssko fra Nike

Grusbanestøvler fra Nike

Selvom grusbanerne er forsvundet fra de forskellige stadions henover de seneste år, skal du naturligvis ikke snydes for et par grusbanestøvler fra Nike, hvis det er sådan nogle, du er interesseret i.