fbpx
Nike fodboldstøvler
Nike er et af verdens mest populære mærker af fodboldstøvler. Se udvalgte modeller og læs mere herunder

Markedets største guide til Nike fodboldstøvler i 2023

Nike er uden tvivl et af de mest efterspurgte og mest solgte brands i verden, når det kommer til sports- og træningsudstyr. Og fodboldstøvler er naturligvis ingen undtagelse. Sammen med Adidas fodboldstøvler er Nike blandt de klart mest foretrukne, når det kommer til støvlevalg. Både på amatør- og professionelt niveau.

På grund af dette har vi samlet markedets største guide til valg af Nike fodboldstøvler, så du kan finde den model, som passer dig bedst. Der er noget for enhver position, så uanset om du er markspiller, eller målmand som ønsker at matche dine målmandshandsker, kan du finde nogle passe Nike støvler i vores guide.

Selvfølgelig kunne vi ikke starte denne guide med andet end vores egne favoritter, hvor modellerne Nike Mercurial og Nike Phantom næsten har monopol på vores liste.

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

Nike fodboldstøvler i højeste kvalitet

Det her er udvalget for de professionelle. Eller for dem, der har et budget helt i top. Hvis du elsker Nike støvler, og samtidig har budgettet til at købe de nyeste og de bedst udviklede modeller, så er det i denne priskategori, du finder de Nike støvler, der passer bedst til dig.

Nike fodboldstøvler tilbud

Ligesom alle andre mærker, så kører Nike naturligvis også ind i mellem med tilbud på deres fodboldstøvler. Det er i disse tilbudsperioder, at du virkelig har mulighed for at få noget kvalitet for pengene. Ofte er de støvler, der kommer på tilbud, nogle støvler som har været på markedet i noget tid. Der kan derfor være kommet en nyere model, samme model i andre farver, men det kan naturligvis også sagtens være et åbningstilbud, som du kan gøre brug af.

Som de fleste efterhånden er klar over, så findes der også forskellige perioder i løbet af et kalenderår, hvor mange butikker præsenterer nogle attraktive tilbud. En af de helt store shoppingdage er naturligvis Black Friday, som du kan overveje at købe dine Nike fodboldstøvler på.

“Kvalitet-for-pengene” udvalg af Nike støvler

Hvis du sætter pris på stil og kvalitet, men ikke ønsker at bruge hele opsparingen, dækker følgende støvlerne i dette prisniveau de støvler, som giver dig mest kvalitet for pengene. Dette er til dig, som ønsker Nike fodboldstøvler i høj kvalitet, men samtidig har et begrænset budget. Du bør her tage et kig på de støvler, som i det næsthøjeste prisniveau.

Nike fodboldstøvler til børn

Som overskriften tydeligt beskriver, får du her en liste over Nike fodboldstøvler til børn. Via vores filtreringsmuligheder øverst på siden, kan du udelukke alle støvler, som passer til voksne.

Nike fodboldstøvler til græsbaner

Fodboldstøvler som egner sig bedst til græs, defineres med “FG” i modellens navn. Dette står for “Firm ground”. Dette er uden tvivl en af mest populære løsninger, da størstedelen af fodboldkampe spilles på græs. Så skal du stå helt skarpt på græsbanen, skal du selvfølgelig have sådan et par i din sportstaske. Find frem til de bedste FG fodboldstøvler fra Nike ved at bruge filtreringsfunktionen øverst på siden.

Nike fodboldstøvler til bløde baner

Ligesom der produceres støvler til græsbaner, produceres der naturligvis også støvler til de mere bløde baner. Med det danske vejr vil det med stor sandsynlighed være umuligt at komme uden om de våde baner. Disse støvler defineres ved “SG” som står for “Soft ground”. Disse støvler kaldes også “fodboldstøvler med lange knopper”, “fodboldstøvler med jernknopper” mm. Også denne type støvle kan du finde via filtrene øverst på siden.

Nike fodboldstøvler til kunstgræsbaner

Da kunstgræsbaner bliver mere og mere udbredt i Danmark, skal der selvfølgelig også være fodboldstøvler, som skal være optimale til disse forhold. Det er der heldigvis også. Disse støvler kaldes “AG”, som betyder “Artificial ground”. Vi henviser endnu engang til vores filtreringsfunktion.

Grusbanestøvler fra Nike

Selvom grusbanerne er forsvundet fra de forskellige stadions henover de seneste år, skal du naturligvis ikke snydes for et par grusbanestøvler fra Nike, hvis det er sådan nogle, du er interesseret i.

Nike fodboldstøvler båret af verdens bedste fodboldspillere

Nike er muligvis det støvle valg, som de fleste af verdens absolutte bedste fodboldspilelre benytter.

Spillere som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Virgil van Dijk vælger Nike støvler. Også en spiller som Neymar har været flittig bruger af Nike, inden han for nyligt skiftede til Puma.

Herunder kan du se en top 10 liste over verdens bedste spillere, som benytter Nike fodboldstøvler.

Listen er opdateret september 2020*

Listen tager udgangspunkt i The Guardians liste fra 2019 over verdens bedste fodboldspillere.

  1. Virgil van Dijk
  2. Cristiano Ronaldo
  3. Kylian Mbappé
  4. Robert Lewandowski
  5. Raheen Sterling
  6. Alisson Becker
  7. Frenkie de Jong
  8. Kevin De Bruyne
  9. Eden Hazard
  10. Harry Kane

Copyright © RHN Trading