Markedet største guide til Nike fodboldstøvler i 2020

Nike er uden tvivl et af de mest efterspurgte og mest solgte brands i verden, når det kommer til sports- og træningsudstyr. Og fodboldstøvler er naturligvis ingen undtagelse. Sammen med Adidas fodboldstøvler er Nike blandt de klart mest foretrukne, når det kommer til støvlevalg. Både på amatør- og professionelt niveau.

På grund af dette har vi samlet markedets største guide til valg af Nike fodboldstøvler, så du kan finde den model, som passer dig bedst. Der er noget for enhver position, så uanset om du er markspiller, eller målmand som ønsker at matche dine målmandshandsker, kan du finde nogle passe Nike støvler i vores guide.

Selvfølgelig kunne vi ikke starte denne guide med andet end vores egne favoritter, hvor modellerne Nike Mercurial og Nike Phantom næsten har monopol på vores liste.

Anbefalede Nike fodboldstøvler af Bidtafbold

Nike fodboldstøvler i højeste kvalitet (Priser op til 2.049 kr.)

Det her er udvalget for de professionelle. Eller for dem, der har et budget helt i top. Hvis du elsker Nike støvler, og samtidig har budgettet til at købe de nyeste og de bedst udviklede modeller, så er det her listen for dig.

“Kvalitet-for-pengene” udvalg af Nike støvler

Hvis du sætter pris på stil og kvalitet, men ikke ønsker at bruge hele opsparingen, dækker følgende liste de bedste “kvalitet-for-pengene” støvler. Dette er til dig, som ønsker Nike fodboldstøvler i høj kvalitet, men samtidig har et begrænset budget.

Nike fodboldstøvler til børn

Som overskriften tydeligt beskriver, får du her en liste over Nike fodboldstøvler til børn.

Nike fodboldstøvler til græsbaner

Fodboldstøvler som egner sig bedst til græs, defineres med “FG” i modellens navn. Dette står for “Firm ground”. Dette er uden tvivl en af mest populære løsninger, da størstedelen af fodboldkampe spilles på græs. Så skal du stå helt skarpt på græsbanen, skal du selvfølgelig have sådan et par i din sportstaske.

Nike fodboldstøvler til bløde baner

Ligesom der produceres støvler til græsbaner, produceres der naturligvis også støvler til de mere bløde baner. Med det danske vejr vil det med stor sandsynlighed være umuligt at komme uden om de våde baner. Disse støvler defineres ved “SG” som står for “Soft ground”. Disse støvler kaldes også “fodboldstøvler med lange knopper”, “fodboldstøvler med jernknopper” mm.

Nike fodboldstøvler til kunstgræsbaner

Da kunstgræsbaner bliver mere og mere udbredt i Danmark, skal der selvfølgelig også være fodboldstøvler, som skal være optimale til disse forhold. Det er der heldigvis også. Disse støvler kaldes “AG”, som betyder “Artificial ground”. Her ses et udvalg over en række populære valg.

Grusbanestøvler fra Nike

Selvom grusbanerne er forsvundet fra de forskellige stadions henover de seneste år, skal du naturligvis ikke snydes for et par grusbanestøvler fra Nike, hvis det er sådan nogle, du er interesseret i.

Nike fodboldstøvler båret af verdens bedste fodboldspillere

Nike er muligvis det støvle valg, som de fleste af verdens absolutte bedste fodboldspilelre benytter.

Spillere som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Virgil van Dijk vælger Nike støvler. Også en spiller som Neymar har været flittig bruger af Nike, inden han for nyligt skiftede til Puma.

Herunder kan du se en top 10 liste over verdens bedste spillere, som benytter Nike fodboldstøvler.

Listen er opdateret september 2020*

Listen tager udgangspunkt i The Guardians liste fra 2019 over verdens bedste fodboldspillere.

  1. Virgil van Dijk
  2. Cristian Ronaldo
  3. Kylian Mbappé
  4. Robert Lewandowski
  5. Raheen Sterling
  6. Alisson Becker
  7. Frenkie de Jong
  8. Kevin De Bruyne
  9. Eden Hazard
  10. Harry Kane