fbpx
Målmandstrøjer
Er du på udkig efter målmandstrøjer? Se udvalgte trøjer til målmænd i oversigten herunder.

Stort udvalg og detaljeret guide til målmandstrøjer

Målmandens opgave på et fodboldhold er utroligt vigtigt. Med vigtige redninger i slutningen af kampen, kan du være forskellen på mange point. Derfor er det vigtigt, at du føler dig helt klar og har den rette målmandstrøje.

Udvalget er stort, så det bør være muligt for dig at finde en målmandstrøje, der imødekommer dine krav, og muligvis også matcher dine målmandshandsker.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionBillige målmandstrøjer

Målmandstrøjer kommer som alt andet målmandsudstyr i meget forskelligt design og til mange forskellige priser. Ovenstående liste indeholder et stort udvalg af målmandstrøjer, og du vil med stor sandsynlighed kunne finde en målmandstrøje til en god pris.

Hvis du ønsker at se finde flere produkter, der er på udsalg, kan du følge dette link.

Målmandstrøjer fra klubhold

bas
Er du på udkig efter en målmandstrøje fra dit favorithold, er der naturligvis også muligheder her. Hvis formålet er at finde en målmandstrøje, så du kan vise din kærlighed for David de Gea, Manuel Neuer, Alisson Becker, Kasper Schmeichel eller en femte verdensklasse målmand, kan du enten tage et kig på ovenstående oversigt, eller følge linket herunder for en større oversigt.

Find oversigt over målmandstrøjer fra klubhold her.

Kortærmede målmandstrøjer

Som målmand kan der være forskel på, hvorvidt du ønsker en målmandstrøje med korte eller lange ærmer.

Før i tiden så du oftest målmænd, som benyttede sig af en stor målmandstrøje, som måske endda flagrede lidt i vinden. Tiden har dog ændret på dette, og i dag ser du i højere grad målmandstrøjer, som sidder tæt på kroppen. Dette kan være for at undgå den vindmodstand, der kan være i større målmandstrøjer. Hvis det er muligt at vinde et par procenter her, så kan det på længere sigt give mange ekstra point til dit hold.

Derfor foretrækker mange målmænd også at benytte sig af en kortærmet målmandstrøje. Nogle vælger herefter bare arme, hvor andre foretrækker en baselayer under målmandstrøjen. Kasper Schmeichel er et eksempel på en målmand, som ind i mellem ses benytte sig af dette.

Langærmede målmandstrøjer

Selvom flere og flere målmænd foretrækker de korte ærmer, er der naturligvis stadig mange, som benytter sig af den klassiske langærmede målmandstrøje. Den langærmede målmandstrøje følger naturligvis også med tiden og teknologien, og er også blevet mere slim-fit med årene. Den flagrer ikke på samme måde, som den gjorde for år tilbage, men sidder i stedet tæt til kroppen.

Målmandstrøjer i dag bliver også ofte fremstillet med raglanærmer. Et raglanærme betyder, at ærmet går helt op til kraven i ét stykke. Derudover fremstilles mange målmandstrøjer i dag også med en climate-teknologi, som kan holde målmanden varm og tør i al slags vejr. Målmanden er ikke på lige så meget som de andre spillere på banen, men når målmanden endelig skal præstere, er det utroligt vigtigt, at keeperen er klar.

Den langærmede målmandstrøje tjener også et godt formål i de kolde måneder. En kortærmet målmandstrøje vil derfor for mange være et no-go – specielt under de mange, kolde vinteropstartstræninger, som ethvert fodboldhold skal igennem.

Du vil med en langærmet målmandstrøje også få muligheden for at finde en med albuepuder. Tager din albue ekstra hård skade ved de mange kast, som du skal ud i, kan det være en fordel, da dette skåner din albue.

Målmandstrøjer til børn

Der findes naturligvis også et stort udvalg af målmandstrøjer til børn. Måske har dit barn Kasper Schmeichel som forbillede, og derfor valgt at hans eller hendes position på banen skal være som målmand. Og naturligvis skal der den rigtige målmandstrøje til.

I produktoversigten øverst på siden kan du se en masse forskellige målmandstrøjer i børnestørrelser. Disse produkter er markeret med et lille mærke, hvori der står “Til børn”. Du kan også benytte vores filterfunktion øverst på siden og vælge kun at se målmandstrøjer, der passer til børn.