FC København
FC København er en af de største klubber i dansk fodbolds historie. Er du interesseret i at finde tøj herfra? Se mere herunder.

FCK trøjer

Er du på udkig efter FC København fodboldtrøjer? Vi har herunder samlet et udvalg med forskellige muligheder.

Indeholder affiliate links

Køb tøj fra FCK shoppen

Ovenstående produkter er blot et udvalg blandt meget andet FCK spillertrøjer. Se det fulde udvalg ved at følge linket herunder:

Affiliate link

Affiliate link

Affiliate link

FC København hjemmebanetrøje

FC Købenavns legendariske hvide hjemmebanetrøje har ofte et stilrent, skandinavisk design. Både FC Københavns hjemmebane- og udebanetrøje er meget minimalistiske, hvor den hvide farve dominerer hele spilledragten på hjemmebanetrøjen. Ofte ses udebanetrøjen hos FC København som værende meget ens i designet som hjemmebanetrøjen, hvor det blot er en anden farve, som dominerer hele spilledragten. Ofte har det være den sorte farve, som her overtager.

Den danske børsnoterede virksomhed Carlsberg har i mange år været sponsor på FC Københavns fodboldtrøjer. Ofte er Carlsberg logoet præsenteret med blå skrift på den hvide trøje. Resten er detaljerne på trøjen har man set på forskellige måder gennem årene. De seneste år hvor Adidas har været mærket, som FC København har spillet i, har Adidas striberne været præsenteret på spillernes skuldre med en blå farve. Dog har man også set tilfælde, hvor den blå farve var erstattet af en grå, for at gøre trøjen tæt på helt hvid.

Om FC København

FC København (også kaldet “FCK”) er en dansk fodboldklub, som blev stiftet d. 1. juli 1992. Klubben er en sammenlægning af klubberne KB og B 1903 og ses i dag som værende en af de største klubber i Norden. Sammen med rivalerne fra Brøndby IF er FCK et af de mest succesfulde hold i dansk fodbolds historie.

Med mange mesterskaber og flotte resultater i europæiske kampe har klubben også opnået international anerkendelse, og har igennem årene solgt mange spillere for store beløb til andre klubber i Europa.

FCK ejes af det børsnoterede selskab PARKEN Sport & Entertainment A/S (ofte omtalt “PS&E”), der udover at eje FCK også omfatter Lalandia, eSport-teamet North samt udlejning af kontorejendomme.

FCK’s træningsanlæg er placeret på Frederiksberg og FCK spiller sine hjemmekampe i PARKEN, som også er stadion for det danske herrelandshold.

Om PARKEN

 • Adresse: Per Henrik Lings Allé 2, 21 København
 • Kapacitet: 38.065
 • Indviet: 25. maj 1911

Parken er Danmarks største fodboldstadion og er placeret på Østerbro i København. Tidligere har stadionet været kendt under navne som “Københavns Idrætspark”, “Idrætsparken” og fra 2014 til 2020 gik stadionet under navnet “Telia Parken”. I Parken er det ikke kun muligt at overvære FCKs kampe og kampe med det danske landshold, da Parken også ofte bruges til afholdelse af koncerter og andre arrangementer for underholdningsbranchen.

Derudover er det for virksomheder også muligt at leje kontorlokaler i Parken, og herigennem opnå alle de fordele, som der er ved at leje sig ind på et fodboldstadion.

Kendte FCK spillere

Som nævnt har FCK haft flere spillere, som er solgt videre til andre europæiske klubber. Derudover har flere nuværende og tidligere landsholdsspillere spillet for FCK. FCK har også igennem mange år haft stor succes med at hente udenlandske spillere til klubben. Af de mange karakteristiske FCK spillere kan bl.a. nævnes:

 • Christian Poulsen
 • Thomas Delaney
 • William Kvist
 • Lars Jacobsen
 • Sibusiso Zuma
 • Dame N’Doye
 • Jesper Grønkjær
 • Lars Højer
 • Michael Johansen
 • Martin Johansen

Ovenstående navne er blot et udvalg blandt mange navne, som kunne være på listen. Som sagt har FCK haft en stor betydning for dansk klubfodbold og derfor har mange spillere naturligvis også en stor betydning for dansk fodbold.

Copyright © RHN Trading