fbpx
Adidas fodboldstøvler
Se udvalgte modeller af Adidas støvler og bliv klogere på, hvad Adidas kan tilbyde dig

Adidas fodboldstøvler (2023)

Læs den mest gennemgående guide af Adidas fodboldstøvler

Uden at tøve kan vi sige, at Adidas er en global virksomhed og et brand, som absolut forbindes med livsstil for millioner af mennesker verden over. Alene i 2019 producerede de mere end 1,1 milliard sports- og livsstilsprodukter, og solgte for over 178 milliarder kr. Adidas er derfor blandt de bedst sælgende fodboldstøvlemærker, og ses sammen med Nike fodboldstøvler ofte båret af spillere på alle niveauer.

Det er ikke nogen hemmelighed at den mest signifikante del af deres omsætning kommer fra deres sko. Blandt disse er nogle af de mest emblematiske produkter, som vælges af professionelle verden over; Adidas fodboldstøvler.

Udover fodboldstøvler producerer Adidas også benskinner og målmandshandsker, men specielt på støvledelen har Adidas markeret sig som en af verdens absolut stærkeste brands.

Så derfor har vi følt os nødsaget til at samle en stor guide over Adidas fodboldstøvler i 2023. Her dækker vi alles smag, behov og budget. Først vil du kunne se Bidtafbold.dk’s egne favoritter.

Anbefalede Adidas fodboldstøvler af Bidtafbold.dk

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommission

Adidas fodboldstøvler i højeste kvalitet

Hvis du har det rette budget til rådighed og du absolut skal have det sidste nye, så bør du overveje de modeller, der ligger i det øverste prisniveau. Det her er Adidas fodboldstøvler i højeste kvalitet. Øverst på siden kan du se en oversigt over en række Adidas fodboldstøvler, og her kan du benytte vores filterfunktion til at finde de støvler, som ligger i den højeste priskategori.

Adidas fodboldstøvler tilbud

Hvis du ønsker den bedste kvalitet fra Adidas, men ikke at bruge hele budgettet på fodboldstøvler? Så kan det her være en fordel at lede efter et par Adidas fodboldstøvler på tilbud. Du kan ofte finde nogle gode tilbud, hvis du grundigt undersøger markedet.

Du kan naturligvis også lave en mere struktureret plan for dine køb og eksempelvis søge efter tilbud på Black Friday. Her findes der mange butikker, både fysisk og online, som kører en masse gode tilbud på Adidas fodboldstøvler.

Adidas støvler – Kvalitet for pengene

Hvis du er typen, der virkelig undersøger markedet for at finde den bedste kvalitet for pengene, så bør du naturligvis ikke gå efter de dyreste støvler. Du kan her med fordel kigge efter de støvler, som ligger i den næsthøjeste priskategori. Dette er ofte støvler, som er niveauet lige under topstøvlerne. Derudover kan det også være støvler, som er udgivet for nogle måneder siden, og dermed har oplevet et naturligt fald i prisen, da de ikke længere er de nyeste på markedet, men fortsat har samme høje kvalitet.

Adidas fodboldstøvler til børn

De unge, kommende talenter skal naturligvis også have nem mulighed for at finde de rette fodboldstøvler. Øverst på siden finder du en lang række Adidas støvler, som er designet og produceret til børn.

Adidas fodboldstøvler til græsbaner (FG)

Det mest anvendte underlag til at spille fodbold på er naturligvis græs. Derfor designes der mange Adidas støvler specifikt til græsbaner. Hvis du er på udkig efter disse, kan du via filtrene øverst på siden vælge kun at se et udvalg af Adidas støvler med FG knopper.

Adidas støvler til bløde underlag (SG)

Fodboldbanerne i Danmark kan ofte være ekstra bløde på grund af regnen. I disse tilfælde kan støvler med SG (soft ground) knopper være yderst brugbare. Øverst på siden finder du en lang række af denne type knopper.

De bedste Adidas fodboldstøvler til kunstgræsbaner (AG)

Kunstgræsbaner er utroligt populært mange steder i Danmark. Benytter du dine støvler, som er designet til græsbaner på en kunstgræsbane, risikerer du at forårsage ekstra slid på disse. Derfor er flere producenter af fodboldstøvler begyndt at producere støvler med knopper, som er designet til kunstgræsbaner. Denne knoptype kaldes AG og betyder “artificial ground”.

Adidas grusbanestøvler

Dog sker det sjældent, men er du stadig på udkig efter et par grusbanestøvler fra Adidas, skal du naturligvis ikke snydes.

Adidas fodboldstøvler brugt af de bedste spillere i verden

Adidas fodboldstøvler er et af de mest populære valg blandt verdens bedste fodboldspillere. Den fodboldspiller som mange mener, er den bedste i fodboldens historie, foretrækker Adidas fodboldstøvler. Der er naturligvis tale om Lionel Messi, som har valgt Adidas til at levere sine fodboldstøvler.

Men det er selvfølgelig ikke kun Messi, der foretrækker Adidas blandt verdens bedste fodboldspillere. Herunder kan du se en liste over en række af de bedste spillere i verden, som benytter sig af Adidas støvler.

Listen er opdateret september 2020*

Listen tager udgangspunkt i The Guardians liste fra 2019 over verdens bedste fodboldspillere.

  1. Lionel Messi – FC Barcelona
  2. Mohamed Salah – Liverpool FC
  3. Roberto Firmino – Liverpool FC
  4. Bernardo Silva – Manchester City
  5. Matthijs de Ligt – Juventus FC
  6. Son Heung-min – Tottenham Hotspur FC
  7. Karim Benzema – Real Madrid
  8. Marc-André ter Stegen – FC Barcelona
  9. N’Golo Kanté – Chelsea
  10. Donny von de Beek – Manchester United

Copyright © RHN Trading