Læs den mest gennemgående guide af Adidas fodboldstøvler

Uden at tøve kan vi sige, at Adidas er en global virksomhed og et brand, som absolut forbindes med livsstil for millioner af mennesker verden over. Alene i 2019 producerede de mere end 1,1 milliard sports- og livsstilsprodukter, og solgte for over 178 milliarder kr. Adidas er derfor blandt de bedst sælgende fodboldstøvlemærker, og ses sammen med Nike fodboldstøvler ofte båret af spillere på alle niveauer.

Det er ikke nogen hemmelighed at den mest signifikante del af deres omsætning kommer fra deres sko. Blandt disse er nogle af de mest emblematiske produkter, som vælges af professionelle verden over; Adidas fodboldstøvler.

Så derfor har vi følt os nødsaget til at samle en stor guide over Adidas fodboldstøvler i 2020. Her dækker vi alles smag, behov og budget. Først vil du kunne se Bidtafbold.dk’s egne favoritter.

Anbefalede Adidas fodboldstøvler af Bidtafbold.dk

Adidas fodboldstøvler i højeste kvalitet (Priser op til 2.799 kr.)

Hvis du har det rette budget til rådighed og du absolut skal have det sidste nye, så bør du overveje følgende modeller. Det her er Adidas fodboldstøvler i højeste kvalitet.

Adidas støvler – Kvalitet for pengene

Hvis du er typen, der virkelig undersøger markedet for at finde den bedste kvalitet til pengene, så er her en række støvler, som kan imødekomme dit behov.

Adidas fodboldstøvler til børn

De unge, kommende talenter skal naturligvis også have nem mulighed for at finde de rette fodboldstøvler. Listen herunder er en oversigt over fodboldstøvler til børn.

Adidas fodboldstøvler til græsbaner (FG)

Det mest anvendte underlag til at spille fodbold på er naturligvis græs. Derfor designes der mange Adidas støvler specifikt til græsbaner.

Adidas støvler til bløde underlag (SG)

Fodboldbanerne i Danmark kan ofte være ekstra bløde på grund af regnen. I disse tilfælde er nedenstående modeller ideelle at benytte.

De bedste Adidas fodboldstøvler til kunstgræsbaner (AG)

Kunstgræsbaner er utroligt populært mange steder i Danmark. Benytter du dine støvler, som er designet til græsbaner på en kunstgræsbane, risikerer du at forårsage ekstra slid på disse. I det følgende kan du se en liste over fodboldstøvler designet til kunstgræsbaner.

De bedste Adidas indendørssko

Skal du holde formen ved lige i vinterpausen med noget indendørs fodbold, så tjek her en del af det udvalg, som Adidas har af indendørssko.

Adidas grusbanestøvler

Dog sker det sjældent, men er du stadig på udkig efter et par grusbanestøvler fra Adidas, skal du naturligvis ikke snydes.