fbpx
New Balance fodboldstøvler
New Balance er de seneste år blevet mere og mere populære - find her på siden det rette par til dig

Stor guide til køb af New Balance fodboldstøvler i 2023

New Balance fodboldstøvler er gennem de seneste år blevet utroligt populære. Det er ikke nogen hemmelighed, at Nike, Adidas og Puma er de største producenter, men New Balance har efterhånden vokset sig større.

Det er endda ikke kun indenfor fodboldstøvler, men eksempelvis med deres sponsorat af Liverpool FC. Dette sponsorat er dog pt. ikke længere aktivt, da Liverpool skiftede sponsor til Nike.

Er du på udkig efter et par New Balance fodboldstøvler? I det følgende kan du se et stort udvalg af de New Balance fodboldstøvler, du kan finde på markedet.

Sorter resultater
Filtrér

Indeholder affiliate links | Sorteringsrækkefølgen kan være påvirket af vores kommissionNew Balance fodboldstøvler tilbud

Er du på udkig efter et par New Balance fodboldstøvler på tilbud? Vi ser ofte i markedet, at priserne på alle slags fodboldstøvler sættes på tilbud. Der er naturligvis fordele og ulemper ved at købe fodboldstøvler, der sættes på tilbud. Fordelen ved det er naturligvis det helt åbenlyse, at du får mulighed for at gøre dig en god handel. Et par New Balance fodboldstøvler på tilbud kan sikre dig, at du køber et par støvler til en billigere pris, end hvad disse oprindeligt var værd.

Det er naturligvis svært at få øje på de ulemper, der er ved at købe støvler på tilbud. En af disse kan dog være, hvis du er en af dem, som ønsker dig de seneste nye fodboldstøvler. Det sker meget sjældent, at der sættes et par nye støvler på markedet, som med det samme vil have en nedsat pris.

Derudover kan New Balance fodboldstøvler på tilbud også betyde, at det er en “forældet” model. Det kan betyde, at denne muligvis ikke har den rette teknologi eller er produceret i det seneste nye materialer og dermed ikke lever op til dine krav og forventninger.

Hvis du er på udkig efter et par New Balance fodboldstøvler på tilbud, kan du øverst på siden kigge efter de støvler, som er markeret med et lille skilt med teksten “På tilbud”.

De bedste New Balance fodboldstøvler i 2023

Hvad er de bedste New Balance fodboldstøvler? Dette er naturligvis svært at sige. Man kan ikke sige om nogle støvler, at det er de bedste på markedet. Det kommer naturligvis an på, hvad du har af krav, ønsker og forventninger til disse. Derudover kan din position på banen og spille en rolle ift. valg af støvle.

Mange angribere foretrækker eksempelvis en let støvle, da optimering af hver enkelt gram kan spille en rolle. Defensive spillere kan lettere acceptere en tungere støvle, for derimod at opnå fuld kontrol og boldfølelse.

Er du offensivspiller, så vil New Balance Furon modellen muligvis friste dig. Den senegalesiske stjerne Sadio Mané benytter eksempelvis denne støvle, når han scorer mål for både Senegal og Liverpool.

Pris på New Balance fodboldstøvler

Du har muligvis spurgt dig selv “Hvad koster et par New Balance fodboldstøvler”? Det er naturligvis ikke muligt at komme med et enkelt, kort svar på dette. Du kan finde støvler fra New Balance i mange forskellige prisklasser. Der produceres naturligvis både modeller i topklassen, men der er også mulighed for at anskaffe sig et par til en lavere pris.

Topmodellerne af New Balance fodboldstøvler ligger enten på højde eller lige under priserne for et par adidas fodboldstøvler i topklasse.

New Balance fodboldstøvler til børn

New Balance fodboldstøvler kommer naturligvis i mange forskellige størrelser. Det er dermed ikke kun voksne, der kan få gavn af det amerikanske sportsbrands fodboldstøvler. Det er naturligvis også muligt at finde New Balance fodboldstøvler til børn.

Er du på udkig efter et par, som de helt små fodboldtalenter kan benytte, så tag et kig i oversigten og brug enten vores filtreringsfunktion eller kig efter de støvler, som har skiltet med teksten “Til børn”.

New Balance fodboldstøvler båret af professionelle fodboldspillere

Der er flere verdensstjerner, som benytter sig af New Balance fodboldstøvler. Specielt tilbage i start/midt 2010’erne oplevede de fodboldinteresserede seere, at flere professionelle fodboldspillere benyttede New Balance fodboldstøvler. I det følgende kan du se et udvalg af en række fodboldstjener, som har benyttet eller fortsat benytter New Balance fodboldstøvler:

  • Sadio Mané
  • Aaron Ramsey
  • Marouane Fellaini
  • Vincent Kompany
  • Samir Nasri