fbpx
Sådan tjener vi penge
Hvis du undrer dig over, hvordan en hjemmeside som Bidtafbold.dk tjener penge, kan du blive klogere her

Sådan tjener Bidtafbold.dk penge

Hos Bidtafbold.dk tjener vi penge, når vores brugere foretager et køb hos den webshop, som Bidtafbold.dk har henvist til. Denne forretningsmodel kaldes for “Affiliate marketing“. Affiliate marketing går ud på, at et medie, en hjemmeside eller noget helt tredje promoverer og markedsfører et produkt for eksempelvis en webshop.

De medier og hjemmesider der benytter sig af affiliate marketing beskrives ofte forskelligt. Nogle af de navne, som disse hjemmesider har, kan være:

  • Affiliates
  • Affiliate sites
  • Affiliate hjemmesider
  • Publishers

Vores kommission

Vores kommission varierer alt afhængig af, hvilken webshop du foretager et køb hos og hvor meget du ender med at købe for. Oftest er vores affiliate kommission defineret ud fra en procentdel af dit køb. Hvis vi forestiller os, at vores kommission ligger på 5% og du køber for 100 kr., vil vi i dette eksempel tjene 5 kr.. Du vil som bruger være fuldstændig uafhængig af dette og de 5 kr. vil blot være en afregning mellem os og den webshop, som du har foretaget dit køb hos.

Selvom vores kommission kan variere alt afhængig af hvilken webshop du foretager dit køb hos, forholder vi os altid objektivt. Vi forsøger ikke at favorisere nogle webshops fremfor andre, men ønsker blot, at du som bruger skal få den bedste brugeroplevelse og de bedste betingelser for at foretage det rette køb.

Fordelen ved at besøge en affiliate side som vores, er netop, at vi forholder os objektivt. Da vi ikke selv ejer de produkter, som du er på udkig efter at købe, har vi ikke nogen interesse i at oversælge disse. Vi kan kun gentage os selv og sige, at vores vigtigste mål er, at du får de bedste betingelser for at foretage det rette køb.