fbpx
Vores samarbejdspartnere
Her på siden kan du læse mere om vores samarbejdspartnere.

Bidtafbold.dk’s samarbejdspartnere

Hos Bidtafbold.dk samarbejder vi med en lang række webshops. Disse webshops forhandler en lang række sportsartikler, hvor det primære fokus naturligvis er fodbold. Udvælgelsen af samarbejdspartnere sker med udgangspunkt i, at det skal være så let, billigt og komfortabelt som muligt for brugerne at foretage et sports- eller fodboldkøb.

Vi samarbejder udelukkende med webshops, som vi kan stå inde for og selv vil handle hos. Dermed ikke sagt, at vi selv har handlet hos alle vores samarbejdspartnere, men finder vi et produkt, vi er interesserede i, ville vi ikke tøve med at købe det hos nogle af de webshops, du finder her på siden.

Fælles for alle vores samarbejdspartnere er, at vi tjener en kommission, hvis du foretager et køb hos en eller flere af disse. Du kan her læse mere om, hvordan vi tjener penge.

Kendte webshops i Danmark

Når du undersøger, hvilke webshops vi samarbejder med, vil du med stor sandsynlighed kunne nikke genkendende til flere af disse. Vores partnere består ikke kun udelukkende af webshops, men flere af disse har også fysiske butikker, hvor du også kan handle.

Dog tjener vi ikke en kommission, hvis du gør dette. Men hvis du føler dig mere komfortabel med at købe dine sportsprodukter i en fysisk butik, så vil vi naturligvis anbefale dig at gøre dette.

Følgende webshops er nogle af dem vi samarbejder med